-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistustaidoissa ja työllistää itsesi kokkina. Kokkina voit työllistyä ravintoloihin, henkilöstöravintoloihin, liikenneravintoloihin, kahviloihin, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksiin sekä suurtalousalan toimipaikkoihin. Koulutus sopii myös ammatinvaihtajille, opintonsa alalla keskeyttäneille tai ilman ammatillista koulutusta oleville. Mahdollisuus kaksoistutkinnon suorittamiseen.
Koulutuksen sisältö
Koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia alan monipuolisissa tehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista täydennetään oppilaitoksessa järjestettävällä koulutuksella. Opintoihin on mahdollista sisällyttää myös kansainvälistä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Valinnaisilla tutkinnon osilla pystyt rakentamaan itsellesi yksilöllisen ja laajan osaamisen ravintola- ja catering-alalla.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Opetus on maksutonta. Opiskelun aikana sinulle syntyy mahdollisesti kuluja opiskeluun liittyvistä materiaaleista, kuten oppikirjoista, opiskeluvälineistä, viranomaismaksuista sekä työasusta.