-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, ruokapalvelun osaamisala, kokki
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kehittyä ruoanvalmistustaidoissa ja työllistää itsesi kokkina. Kokkina voit työllistyä ravintoloihin, henkilöstöravintoloihin, liikenneravintoloihin, kahviloihin, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksiin sekä suurtalousalan toimipaikkoihin. Koulutus sopii myös ammatinvaihtajille, opintonsa alalla keskeyttäneille tai ilman ammatillista koulutusta oleville. Mahdollisuus kaksoistutkinnon suorittamiseen.
Koulutuksen sisältö
Kokkina toimit monipuolisissa ravintola- ja catering-alan työtehtävissä. Alan työtehtävissä toimiminen edellyttää itsenäistä, omatoimista sekä vastuuntuntoista asennetta. Kokkina hygienia on sinulle kunnia-asia, kuten myös palveluasenteesi ja yhteistyökykysi. Työssä pääset käyttämään hyviä kädentaitojasi.
Ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä teet yhteistyötä toisten työntekijöiden kanssa asiakkaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Toimit työssäsi kestävän toimintatavan ja hygieniavaatimusten mukaisesti sekä noudatat alan sopimuksia ja säädöksiä. Työpaikkoja sinulle voivat olla kahvilat, erilaiset ravintolat, catering-alan yritykset, suurkeittiöt sekä juhla- ja pitopalveluyritykset.
Koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet toimia alan monipuolisissa tehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista täydennetään oppilaitoksessa järjestettävällä koulutuksella. Opintoihin on mahdollista sisällyttää myös kansainvälistä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Valinnaisilla tutkinnon osilla pystyt rakentamaan itsellesi yksilöllisen ja laajan osaamisen ravintola- ja catering-alalla.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: