-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp – tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp – tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu työnhakijoille, alasta kiinnostuneille ja oman osaamisen täydentäjille, lukiolaiselle sekä TUVA-opiskelijoille. Koulutuksen tavoitteena on mahdollistaa työllistyminen alalle sekä antaa pohjia alan koulutukseen.
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen keskeisisä sisältöjä ovat:
• Ruoanvalmistus ja ravitsemusosaaminen
• Omavalvonta ja työturvallisuus
• Raaka-ainetuntemus
• Erityisruokavaliot
• Asiakaspalvelu ja kassatyöskentely
Lisää tutkinnon osan koulutuksen sisällöstä ja arviointiperusteista löydät ePerusteista.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.