-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp – tutkinnon osa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp – tutkinnon osa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaneille, VALMA-opiskelijoille, oman osaamisen täydentäjälle. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.
Koulutuksen sisältö
Opiskelija osaa
- aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
- valmistaa ruokalajeja ruokaohjeiden mukaisesti
- laittaa ruokalajeja tarjolle ja tarvittaessa pakata ruokalajit kuljetusta varten
- palvella asiakkaita toiminta-ajatuksen tai liikeidean mukaisesti
- tehdä esivalmistelut seuraavaa työvuoroa varten
- arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.