-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp – tutkinnon osa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Suurkeittiön ruokatuotanto 25 osp – tutkinnon osa Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaneille, TUVA-opiskelijoille, oman osaamisen täydentäjälle. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.