-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
TE Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp, 722709
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
TE Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 15 osp, 722709
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu työnhakijoille, lukiolaisille, toisen asteen ammatillisen tutkinnon suorittaille, VALMA-opiskelijoille, oman osaamisen täydentäjälle. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä ja antaa mahdollisuus kurkistaa ravintola- ja catering-alan toimintaympäristöön ja innostaa hakeutumaan kokkikoulutukseen.
Koulutuksen sisältö
Koulutuksen sisältö
• aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
• vastaanottaa, varastoida ja käsitellä raaka-aineita
• esivalmistaa ja laittaa palvelutiskille esille myytäviä tuotteita
• myydä tuotteita ja opastaa asiakkaita
• tehdä työvuoron päättymiseen liittyvät työtehtävät
• arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä
Koulutuksen toteutus
Koulutuksen laajuus on 15 osaamispistettä (osp) ja kesto noin kolme kuukautta. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaamisesi ja todetaan millaista osaamista tutkinnon osan muodostumiseen tarvitset. Tämä määrittää tarkemmin opiskeluaikasi.
Tutkinnon osa opiskellaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Teoriaopinnot toteutetaan verkko-opintoina työpaikalla tapahtuvan oppimisen rinnalla. Opiskelijalla on mahdollisuus tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa. Osaaminen arvioidaan asteikolla K5-T1.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Opetus on maksutonta. Opintojen aikana suoritetaan hygieniapassi, jonka hinta on 6,00 €. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia keittiötyöhön soveltuvat työjalkineet.