-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, osa-alue 1. Asiakaslähtöinen tuotekehitys
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, osa-alue 1. Asiakaslähtöinen tuotekehitys
Kohderyhmä
Koulutuksen kohderyhmänä ovat elintarviketeollisuudessa, erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskentelevät henkilöt. Koulutukseen voi hakeutua koulutustaustasta riippumatta kaikki kohderyhmään kuuluvat.
Myös työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt (esim. kotivanhemmat, eläkeläiset ja osatyökykyiset) voivat hakeutua koulutukseen.
Koulutuksen sisältö
Osa alue sisältää teoriaosuuden, jossa perehdytään mm. QFD-menetelmään (Quality Function Deployment), moderniin QFD-menetelmään sekä HOQ-menetelmään (The House of Quality). Lisäksi ohjelmaan kuuluu pienehkö kehitysprojekti, joka tehdään pienryhmissä tai yksilöllisesti ja siinä perehdytään mm. tuoteideointiin ja -suunnitteluun. Arvioitu opiskelijatyömäärä on 2 x 27 h.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Koulutus on osallistujalle maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.