-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, osa-alue 2. Tuotekehitysosaaminen ja -teknologiat
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, osa-alue 2. Tuotekehitysosaaminen ja -teknologiat
Kohderyhmä
Koulutuksen kohderyhmänä ovat elintarviketeollisuudessa, erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskentelevät henkilöt. Koulutukseen voi hakeutua koulutustaustasta riippumatta kaikki kohderyhmään kuuluvat.
Myös työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt (esim. kotivanhemmat, eläkeläiset ja osatyökykyiset) voivat hakeutua koulutukseen.
Koulutuksen sisältö
Osa-alueen teoriaosuudessa opitaan mm. tuotekehityksen teorian kautta tuotekehityksen vaiheita; käynnistäminen, luonnostelu, kehittely, viimeistely ja hallittu alasajo. Lisäksi osa-alueessa on aistinvaraisen arvioinnin osio, jossa osallistujat voivat harjaantua erilaisiin aistinvaraisiin arviointimenetelmiin ja lisäksi halutessaan testata perusmaut. Yksin tai pienryhmissä tehtävässä pienessä tuotekehitysprojektissa sovelletaan käytännössä opittuja tietoja. Arvioitu opiskelijatyömäärä on 3 x 27 h.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Koulutus on osallistujalle maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.