-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, osa-alue 3. Jalostusasteen nostaminen
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, osa-alue 3. Jalostusasteen nostaminen
Kohderyhmä
Koulutuksen kohderyhmänä ovat elintarviketeollisuudessa, erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskentelevät henkilöt. Koulutukseen voi hakeutua koulutustaustasta riippumatta kaikki kohderyhmään kuuluvat.
Myös työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt (esim. kotivanhemmat, eläkeläiset ja osatyökykyiset) voivat hakeutua koulutukseen.
Koulutuksen sisältö
Osa-alueen teoriaosuudessa uppoudutaan olemassa olevien tuotteiden jalostusasteen nostamiseen ja reseptiikkakehitykseen. Osa-alueeseen kuuluu myös aistinvaraisen arvioinnin osio sekä soveltava pieni tuotekehitysprojekti. Arvioitu opiskelijatyömäärä on 3 x 27 h.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Koulutus on osallistujalle maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.