-
Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen 18.2.-18.3.2025
Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, osa-alueet 1-4
Elementti näyttää Voice Intuitiven kuuntelunapin ja translate-valikon
Tuotekehitys- ja tuotteistamisosaamista elintarvikealalle, osa-alueet 1-4
Kohderyhmä
Koulutuksen kohderyhmänä ovat elintarviketeollisuudessa, erityisesti pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskentelevät henkilöt. Koulutukseen voi hakeutua koulutustaustasta riippumatta kaikki kohderyhmään kuuluvat.
Myös työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt (esim. kotivanhemmat, eläkeläiset ja osatyökykyiset) voivat hakeutua koulutukseen.
Koulutuksen sisältö
Koulutus on asiakaslähtöiseen ajattelutapaan pohjautuva tuotekehitys- ja tuotteistamiskoulutus, jossa perehdytään mm. seuraaviin teemoihin:
- tuoteideointi ja -suunnittelu
- kuluttajatutkimukset ja tuotetestit
- reseptioptimointi, hinnoittelu ja kustannuslaskelmat
- prosessin suunnittelu
- aistinvaraisen arvioinnin menetelmät sekä aistinvaraisen ja mikrobiologisen laadun ja säilyvyyden arviointi
- pakkausmerkinnät ja -suunnittelu
- tutkimustulosten analysoinnin menetelmät ja tavararyhmähallinnan perusteet.
Koulutuksen kuvaus
Opetuskieli: suomi
Opiskelumuoto:
Hinta: Koulutus on osallistujalle maksutonta. Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.